U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Jaarverslag commissie B2B

Jaarverslag commissie B2B

Geplaatst op 19 mei
295x bekeken
Jaarverslag commissie B2B

De commissie B2B is afgelopen jaar nieuw leven ingeblazen.

Twee thema’s staan centraal voor de commissie B2B: kennis delen én het organiseren van netwerkbijeenkomsten.

De netwerkbijeenkomsten hebben als doel om leden met elkaar in contact brengen, zodat ze elkaar leren kennen en hopelijk ook zaken met elkaar gaan doen of elkaar in ieder geval het balletje toespelen.

Om kennis te delen en nieuwe dingen te leren, wordt er elke maand een workshop georganiseerd over onderwerpen waar we als ondernemer/ werkgever mee te maken hebben.

Afgelopen jaar zijn er workshops gehouden over ‘non verbale communicatie’, ‘haal het beste uit u zelf en uw medewerkers’, ‘facebook marketing’, ‘beleggen voor beginners’, ‘meer omzet door effectief netwerken’ en ‘voorkom kopzorgen bij ziekte van uw personeel’ en over het project ‘kwartiermaken voor mensen die een psychiatrische aandoening hebben gehad’.

Die workshops worden verzorgd door leden, maar we maken ook graag gebruik van specialisten op hun vakgebied (die workshops worden ons vaak als sponsoring aangeboden, bijvoorbeeld door de ING Arnhem en omstreken).

De belangstelling loopt sterk uiteen; van 6 bezoekers bij de workshop over het participatie project van Mikado tot 47 bezoekers bij de workshop over Facebook-marketing.

De belangstelling om workshops te geven is groot: we zitten de rest van dit jaar al nagenoeg vol.

Mailservice

Regelmatig bereiken ons verzoeken van leden om ‘even een mailtje over hun bedrijf naar de overige leden van MKB Duiven te zenden’.

Dat kan sinds kort door gebruik te maken van onze mailservice.

Om een wildgroei van mail te voorkomen, hebben we daar wel een geringen financiele vergoeding voor afgesproken.

Voor 30 euro wordt je mail verzonden.

Dat moet je rechtstreeks regelen met Kevin Plasmans, want hij beheert de mail voor MKB Duiven.

We mogen als vereniging geen mailtjes voor onze leden versturen, want dan krijgen we de privacy-waakhonden in ons land op ons dak.

Overigens kun je je voor deze mailservice afmelden.

De B2B beurs

De regionale bedrijvenbeurs B2B De Liemers is een van onze speerpunten, want dat is natuurlijk dé netwerkbijeenkomst voor ondernemend De Liemers.

De beurs van 2016 werd voor het eerst in de kerstpakkettenhal van de Makro gehouden en was een groot succes (net als die in 2017 trouwens).

Dat was voor een zeer belangrijk deel te danken aan de opzet, waarbij alle onderdelen van de beurs door leden van de ondernemersverenigingen gezamenlijk worden georganiseerd.

Als het aan ons ligt wordt de beurs elk jaar gehouden.

Activiteiten die de commissie B2B in 2016 verder heeft georganiseerd zijn het inspiratiecafé met Femke en Bernard ter Steeg, een excursie naar museum Kröller Muller en de Hoge Veluwe, de eerste Duivense Dag van de Ondernemer in november en de schaats- en kerstborrel op de Gaba-IJsbaan.

We hebben de commissie begin 2017 versterkt met twee nieuwe leden; Edwin Tunnissen van brasserie Een Mooie Dag en Linda Hauwert van het gelijknamige advocatenkantoor dat in de Unie Veste is gevestigd. Marc Peeters en Theo de Reus waren al lid.

We hebben nu een mooi clubje bij elkaar en jullie gaan nog veel van ons horen.



Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Café de Beloning - de Beloning Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Raedthuys Duiven Proeflokaal Duiven
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Brasserie Een Mooie Dag Ten Donkelaar Administratie & Advies Media Markt Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Europe Seals BV
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Spiegel & Reflex Duivens Nieuwsblad Intratuin Duiven Lift Products
visspecialist de laak ING Duiven Intratuin Duiven Dorigo Rosbag | Raamfolie en Reclame Grip accountants en adviseurs
Accountantskantoor Arnhem | Mulder Arnhem ICT@WORK Belastingadviesburo H. Elsinga hotelgieling
Rabobank