U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Juryrapport voor Spiegel & Reflex Duivense starter van 2011

Juryrapport voor Spiegel & Reflex Duivense starter van 2011

Geplaatst op 6 jan
2x bekeken
Juryrapport voor Spiegel & Reflex Duivense starter van 2011

IMG 2157Voordat ik bekend ga maken wie de winnaar van de Spiegel & Reflex Startende ondernemer van het jaar is geworden wil ik jullie even mee terug nemen in de tijd. Zes jaar geleden was ik hier voor het eerst aanwezig tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven.

Een hele gezellige avond met de verkiezing van de ondernemer van het jaar. Maar ik miste iets, een stimuleringsprijs voor de startende ondernemers. Ik heb toen het initiatief genomen voor deze prijs en heb Rien Boskeljon gevraagd om samen met mij in de jury plaats te nemen.

Om de prijs meer aanzien te geven is het een traditie geworden dat de Ondernemer van het jaar van het jaar ervoor zitting neemt in de jury. Dit jaar heeft Hans Hendriks van Hendriks Hoveniers ons dan ook bijgestaan tijdens de bedrijfsbezoeken en met het nemen van de beslissing.

Het is vandaag het vijfde jaar dat we deze prijs mogen uitdelen. Een heus lustrum dus. En in dat bijzondere jaar komen we steeds dichter bij het doel wat jurylid Rien Boskeljon al jaren roept: "Van Starter van het jaar naar Ondernemer van het jaar". Dat doel gaan we dit jaar nog niet halen maar we zijn er al wel dichtbij. Guido Pleiter van Haarshop.nl was namelijk in 2007 één van de drie genomineerden voor de Startersprijs en is dit jaar genomineerd voor de grote ondernemersprijs. Ik moet u er wel bij vertellen dat Guido dat jaar niet won, al hopen wij als jury van de Startersprijs dat het hem bij deze verkiezing wel lukt. Wij hopen dan ook dat het verhaal van Guido een stimulans is voor de andere starters en genomineerden om te laten zien dat je door kunt groeien van Starter naar Ondernemer van het jaar.

U heeft zojuist de filmpjes kunnen zien van de genomineerde van de Startende ondernemer van het jaar verkiezing van MKB Duiven. U zag drie compleet verschillende bedrijven met ieders hun eigen specifieke disciplines en kwaliteiten. Laat ik ze nog even kort aan u voorstellen:

Ton van Erp van Kleurrijk Talent, een man met passie voor zijn vak en het ondernemerschap. Kleurrijk talent traint en leidt technisch en vakgericht op. Met inmiddels drie opleidingscentra, een mobiele trainingslocatie op het gebied van lastechniek en bedrijfstrainingen op maat en locatie is Kleurrijk talent in korte tijd enorm gegroeid. Ton is de spil in het web en komt constant met ideeën om mensen aan een baan en opleiding te helpen waardoor ze kunnen herintreden in de arbeidsmarkt.

Paul van Olden en Roland Mattijssen van VOM architectuur en techniek hebben met z'n tweeën architectenburo Ton Kersten overgenomen. In deze tijd een architectenbureau runnen is niet makkelijk. Maar door de taken goed te verdelen, een goed netwerk, overal je gezicht laten zien, keihard werken en kwalitatief goed werk te leveren staat er een uitstekende basis in deze moeilijke tijd.

Marco Schütz van Schütz ICT is een typisch voorbeeld van je droom najagen. In lastige tijden na een lang dienstverband voor jezelf beginnen omdat je een droom hebt en denkt het beter te kunnen dan al die andere ICT bedrijven. Marco weet alles van ICT-oplossingen en geeft bedrijven advies, schrijft plannen over ICT management en beheer. Door zijn lef, drive en kennis een terechte genomineerde.

Degene die wint treedt in de voetsporen van Noor en Ruud Driessen van Blitz-zy damesmode, Robert Jansen van ABCO Beveiliging, Colin Hogen Esch van Check Infra en Evert en Joris van Eijndhoven van Breijnz businessdevelopment. De winnaar van deze stimuleringsprijs ontvangt een coachingstraject van Spiegel & Reflex.

Dan is het nu tijd geworden om de winnaar bekend te maken van de Spiegel & Reflex startende ondernemer van het jaar van MKB Duiven en ik zal de genomineerden niet langer meer in spanning houden.

De winnaar van dit jaar is geworden: Ton van Erp van Kleurrijk Talent!



Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Café de Beloning - de Beloning Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Raedthuys Duiven Proeflokaal Duiven
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Brasserie Een Mooie Dag Ten Donkelaar Administratie & Advies Media Markt Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Europe Seals BV
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Spiegel & Reflex Duivens Nieuwsblad Intratuin Duiven Lift Products
visspecialist de laak ING Duiven Intratuin Duiven Dorigo Rosbag | Raamfolie en Reclame Grip accountants en adviseurs
Accountantskantoor Arnhem | Mulder Arnhem ICT@WORK Belastingadviesburo H. Elsinga hotelgieling
Rabobank