U bevindt zich hier: Home > Uitgelicht > Tako Tonsbeek wint eerste vaatje ‘Duivense Hollandse Nieuwe’

Tako Tonsbeek wint eerste vaatje ‘Duivense Hollandse Nieuwe’

Tako Tonsbeek wint eerste vaatje ‘Duivense Hollandse Nieuwe’

Tevreden gezichten tijdens de jaarlijkse en dit keer weerdrukbezochte haringparty van MKB Duiven, die op donderdag 14 juli werd gehouden in het grand-café Bij Welling.

Bij onze nieuwe visboer Helmut Teben, die vorig jaar vishandel De Laak overnam van zijn baas Anton en zijn eerste haringparty perfect verzorgde.

Bij sponsor Peter Houthuijzen, die met zijn veelzijdige horecabedrijf grand-café Bij Welling een uitstekend visitekaartje af kon geven aan de ruim honderd bezoekers, die zich prima aan het nieuwe Duivense horecaplein vermaakten.

Bij MKB Duiven dat na de verloting van het symbolische vaatje ‘eerste Duivense Hollandse Nieuwe’ 1260 euro kon storten in het MKB Duiven Fonds, waarop verenigingen en instellingen in de gemeente Duiven een beroep kunnen doen voor een donatie van 250 euro voor een bijzondere activiteit, die anders niet door kan gaan.

Bij Tako Tonsbeek die de verloting won en last but not least natuurlijk ook bij de bewoners van verzorgingstehuis Liemerije, wooncentrum Thuvine en de Parkflat in Duiven, die hebben gesmuld van de Hollandse Nieuwe, die ze traditiegetrouw werd aangeboden door MKB Duiven, vishandel De Laak en de winnaar van het eerste vaatje.

Samen met visboer Helmut Teben en MKB-voorzitter Theo de Reus bezocht Tako Tonsbeek de ouderencentra, waar ze met applaus en in de Parkflat zelfs met muziek van een accordeonist werden ontvangen.

Genietend van de vrolijke en dankbare gezichten deelden ze de haringen aan de liefhebbers uit. (Foto's: Fotic Walter Verwaal)Aankomende activiteiten