U bevindt zich hier: Home > Activiteiten 2018 > Netwerk-ontbijtbijeenkomst

Netwerk-ontbijtbijeenkomst 20 augustus

Netwerk-ontbijtbijeenkomst 20 augustus

Het blijft improviseren met al die coronamaatregelen maar desondanks was onze laatste netwerk-ontbijtbijeenkomst op 25 juni een succes.

Daarom én omdat we niet kunnen stilzitten, hebben we besloten om met MKB Duiven in coronatijd vaker netwerk-ontbijtbijeenkomsten te organiseren, want ze zijn 100 procent coronaproof.

De eerste extra bijeenkomst is op donderdag 20 augustus om 8.00 uur stipt en we hebben het voorrecht dat we die ochtend weer te gast mogen zijn in brasserie Een Mooie Dag aan het Remigiusplein in Duiven.

In een ongedwongen setting en genietend van een overheerlijk ontbijt maken we kennis met elkaar en vertellen over onze bedrijven.

Onze gastheer is Marc Peeters.

Hij leidt het netwerken in goede banen.

Tijdens het tweede deel van de netwerkbijeenkomst laten we ons inspireren door drie mkb-collega’s, die vertellen hoe zij hun bedrijf door de coronacrisis loodsen.

Drie vindingrijke ondernemers, die één ding gemeen hebben: ‘Geef nooit op’.

In verband met de coronamaatregelen mogen maximaal dertig gasten aanwezig zijn.

Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen.

De deelname is gratis!

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen: 0316-280682.

Schrijf je hier in!

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank