U bevindt zich hier: Home > Activiteiten 2018 > Workshop keurslager: varken uitbenen

Workshop keurslager: varken uitbenen 4 november

Workshop keurslager: varken uitbenen  4 november

We gaan weer iets nieuws doen bij MKB Duiven.
 
De commissie B2B heeft daarvoor onze keurslagers Wilfred Kersten en Jeremy Büttner uitgenodigd om een informatieve en smakelijke workshop te verzorgen.
 
Wilfred en Jeremy demonstreren op donderdag 4 november hoe ze op ambachtelijke wijze een varken uitbenen.
 
Ze doen dat in samenwerking met Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen van café De Beloning, waar de workshop wordt gehouden.
 
De workshop begint om 18.30 uur.
 
Wilfred en Jeremy brengen uit hun slagerij een half varken mee dat ze helemaal gaan uitbenen.
 
Ze laten zien dat elk onderdeel van het varken een bestemming heeft.
 
Terwijl de slagers bezig zijn, geven ze tekst en uitleg over wat ze aan het doen zijn; over het duurzaam en diervriendelijk fokken van varkens, over de vele rassen die er zijn en natuurlijk over hun werk, dat ze met veel liefde voor het ambachtelijke slagersvak uitoefenen.
 
Onder leiding van Wilfred en Jeremy mogen enkele deelnemers tijdens de workshop op ambachtelijke wijze worst en gehakt maken.
 
Het resultaat van de inspanningen van de slagers wordt direct door Jeremy en de keukenbrigade van brasserie Een Mooie Dag verwerkt.
 
We verwachten dat omstreeks 19.00 uur het eerste gerecht wordt geserveerd.
 
Je kunt je aanmelden door via de button het inschrijfformulier in te vullen.
 
Zoals gebruikelijk zijn introducés van harte welkom.
 
De eigen bijdrage voor deelname bedraagt 15,00 euro per persoon.
 
Met vriendelijke groet,
Commissie B2B van MKB Duiven,
Robert de Wit, Edwin Tunnissen en Theo de Reus.

 Schrijf je hier in!

Aankomende activiteiten