U bevindt zich hier: Home > Activiteiten 2018 > Excursie MKB Duiven naar Landgoed Huis Sevenaer

Excursie MKB Duiven naar Landgoed Huis Sevenaer 22 september

Excursie MKB Duiven naar Landgoed Huis Sevenaer 22 september

het is zover: MKB Duiven gaat op excursie naar Landgoed Huis Sevenaer. Deze activiteit stond al eerder gepland, maar kon vanwege de corona-maatregelen helaas niet doorgaan. 

Gelukkig heeft commissie Kunst, Cultuur & Natuur ervoor gezorgd dat deze bijzondere netwerkbijeenkomst alsnog kan plaatsvinden op dinsdag 22 september.

Er is een corona-proof programma samengesteld waarbij er volop gelegenheid is om je netwerk uit te breiden en bekenden te ontmoeten. 

Landgoed Huis Sevenaer
Dit landgoed is altijd een kasteelboerderij is geweest. De oudste delen van het Huis Sevenaer, een versterkt kasteel, dateren uit de veertiende eeuw. 

Nu is het landgoed in gebruik als gemengd biologisch boerenbedrijf met groenten, fruit en vee. Daarnaast bevinden zich er een winkel, een B&B en restaurant Eet-Lokaal. 

In het MKB Nieuws van maart-april 2020 staat een artikel en een interview met directeur Anja van Norel. Zij weet alles over dit cultureel erfgoed en de adellijke familie Van Nispen. 

Corona maatregelen
Het programma is uiteraard aangepast om te kunnen voldoen aan alle voorschriften om verspreiding van corona tegen te gaan. Zowel tijdens het ontvangst, de rondleiding en de borrel is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. 

Parkeren
Landgoed Huis Sevenaer ligt in het centrum van Zevenaar, tussen de Wittenburgstraat en de Babberichseweg. Je kunt parkeren op het Masiusplein en vervolgens over de Markt lopen naar restaurant Eet-Lokaal aan de Wittenburgstraat 25. 

Programma
19.00 uur - ontvangst bij restaurant Eet-Lokaal voor koffie/thee.

19.30 - 20.30 uur - rondleiding Landgoed Huis Sevenaer in vier groepen van 8 personen.

20.30 - 21.30 uur - gezellige netwerkborrel bij restaurant Eet-Lokaal.

Samen met andere ondernemers ervaar je de gastvrijheid bij restaurant Eet-Lokaal en neem je onder begeleiding van een gids een duik in de historie van Landgoed Huis Sevenaer. 

Na al die maanden waarin vele bijeenkomsten niet meer mogelijk waren, kijken wij uit naar deze compleet verzorgde activiteit. Er zijn trouwens geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Was je altijd al nieuwsgierig naar het landgoed? Grijp dan nu je kans en meld je aan. Wacht daar overigens niet te lang mee, want vol = vol. 

En ken je een ondernemer die nog niet lid is van MKB Duiven, maar die wel graag kennis wil maken met onze vereniging? Nodig diegene dan uit voor de bijzondere activiteit. 

Elke introducé is van harte welkom.

Tot ziens op dinsdag 22 september!

Met vriendelijke groeten,

Gaby van Eck (Gaby communicatie coach)
Koos Kampschreur (Vabeon (vastgoed beheer onderwijs))
Maarten van der Geest (bestuurslid MKB Duiven)

 

Schrijf je hier in!

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank