U bevindt zich hier: Home > Activiteiten 2018 > Uitnodiging kookworkshop De Groene Schuur

Uitnodiging kookworkshop De Groene Schuur 15 oktober

Uitnodiging kookworkshop De Groene Schuur 15 oktober

goed nieuws voor iedereen die van lekker eten houdt, want in de avond van donderdag 15 oktober 2020 kun je meedoen aan een kookworkshop bij De Groene Schuur in Groessen, speciaal voor alle leden van MKB Duiven. Er is volop gelegenheid om te netwerken.
 
Wat gaan we doen?
Laat je tijdens de presentatie en rondleiding in de kassen inspireren door Josko Koelemeijer (Vitality Sports) en Ferdinand Eeuwes (De Groene Schuur). Zij weten alles over gezonde voeding, beweging, verschillende smaken en de toepassing van verse ingrediënten.
 
Vervolgens gaan we koken. Er wordt alvast een mooi en lekker uitgebalanceerd vier gangen menu samengesteld met het thema ‘de Hollandse Pot’. Dit menu bestaat uit producten die op dat moment oogstbaar zijn uit de kassen en van het land.
 
De ingrediënten zijn dus verser dan vers en de gerechten zullen bij iedereen in de smaak vallen. Als we klaar zijn met koken, worden we beloond met een heerlijk diner.
 
Veilig netwerken
De locatie van De Groene Schuur is zeer ruim opgezet, waardoor we overal een afstand van 1,5 meter kunnen houden en aan alle corona-veiligheidsvoorschriften kunnen voldoen. Kijk voor de details op https://degroeneschuur.nl/kookworkshops-tijdens-corona/.
 
Er is aan alles gedacht, zodat we kunnen genieten van een veilige en plezierige avond waarbij gezelligheid en lekker eten centraal staan.
 
Programma
17.00 - 17.30 Ontvangst met koffie en thee
17.30 - 18.30 Presentatie en rondleiding in de kassen
18.30 - 22.00 Kookworkshop inclusief diner
 
Aanmelden
Wil je deze bijeenkomst niet missen? Reserveer dan zo snel mogelijk door je direct aan te melden. Introducees zijn welkom De eigen bijdrage voor de leden is € 25,-.
 
Ben je vegetariër of heb je een voedselallergie? Laat dat dan minimaal een week van tevoren (direct bij je reservering) weten, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
 
We hopen je te zien op donderdag 15 oktober!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Commissie Vitaliteit van MKB Duiven
 
Petra Vermeulen
Josko Koelemeijer
Linda Hauwert
Suzan Blaauw

 

Schrijf je hier in!

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank