U bevindt zich hier: Home > Nieuws > 400ste lid mijlpaal voor MKB Duiven

400ste lid mijlpaal voor MKB Duiven

Geplaatst op 28 feb
2x bekeken
400ste lid mijlpaal voor MKB Duiven

Ondernemersvereniging MKB Duiven heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met het inschrijven van het 400ste lid. De Duivense businessclub heeft dit jaar dankzij een ledenwerfcampagne al meer dan tachtig nieuwe leden mogen verwelkomen.

Wendy Stokman is het 400ste lid. De Groessense verwezenlijkte ruim een jaar geleden haar ondernemersdroom met de oprichting van haar bedrijf Stokman Administratie. Wendy verzorgt de financiële administratie en salarisadministratie voor zzp’ers en mkb’ers.

Wendy heeft zich aangesloten bij MKB Duiven na een tip van haar broer Remon Stokman, die met zijn bedrijf Stokman Elektrotechniek al enkele jaren lid is.

Voorzitter Theo de Reus is blij met het 400ste lid. “Nieuwe leden zorgen voor nieuw elan. Je komt nieuwe gezichten tegen tijdens onze netwerkbijeenkomsten en dat zorgt voor nieuwe bedrijvigheid in onze gemeente. Onze doelstelling is om lokale ondernemers met elkaar in contact te brengen in de hoop dat ze dan ook zaken met elkaar gaan doen. Dat laatste is geen verplichting. Maar waarom zou je iets van ver halen als je het dichtbij net zo goed en vaak nog beter ook kunt krijgen.”

MKB Duiven heeft er bewust voor gekozen om van ledenwerving een speerpunt te maken. Ook MKB Duiven had ruim een jaar geleden te maken met een stabiliserend ledenbestand. Om te voorkomen dat dat uiteindelijk zou resulteren in een terugloop van het aantal leden, is een campagne uitgewerkt om bestaande leden te motiveren om samen met het bestuur op zoek te gaan naar nieuwe leden.

Nieuwkomers bij de vereniging ontvangen als welkomstgeschenk de grote MKB Duiven-doos met tientallen relatiegeschenken, bloemen en wijn, die allemaal beschikbaar zijn gesteld door bestaande leden.

“Onze campagne is bedacht door Peggy Blaauw, die onze bestuursvergaderingen notuleert. Het is een gouden greep geweest, want we merken uit de reacties dat heel veel leden MKB Duiven fanatiek promoten bij collega-ondernemers die nog geen lid zijn. Wie een nieuw lid aanbrengt krijgt daar ook een beloning voor”, aldus voorzitter De Reus.

MKB Duiven is op 15 oktober 1998 opgericht. Op vrijdag 12 april houdt MKB Duiven een jubileumavond en het is de bedoeling dat dan het honderdste nieuwe lid sinds de start van de ledenwerfcampagne wordt gehuldigd.

Op de foto v.ln.r.: Remon Stokman, Theo Gieling (vice-voorzitter MKB Duiven), Wendy Stokman, Peggy Blaauw en Theo de Reus.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank