U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Acht nominaties voor Duivense ondernemersprijzen in 2016

Acht nominaties voor Duivense ondernemersprijzen in 2016

Geplaatst op 1 dec
2x bekeken
Acht nominaties voor Duivense ondernemersprijzen in 2016

Het bestuur van  MKB Duiven heeft acht ondernemers genomineerd, die dit jaar in aanmerking komen van de twee ondernemersprijzen in de gemeente Duiven: de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar en de Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar. De verkiezingen zijn bedoeld om het ondernemerschap in de gemeente Duiven te promoten.

De vijf kandidaten voor ondernemer van het jaar zijn Ben Visser van Alsandair beveiliging en opleiding, Maarten Leuverink van Media Markt Duiven, Jan Kütschruiter van grondverzet en agrarisch loonbedrijf Kütschruiter,  Erik van Woerkom van Lift Products en Menno Hooijmeijer van Sign Match.

De drie starters die zijn geselecteerd zijn Béate van Kampen van Secure2Go, Elise Lentjes van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar en Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen van Brasserie Een Mooie Dag.

Een mooi gezelschap, volgens voorzitter Theo de Reus van MKB Duiven. “Dit is nu precies de charme van MKB Duiven. We zijn een gemêleerd businessclub van eenmanszaak  tot grootwinkelbedrijf. De kandidaten zijn genomineerd op persoonlijk titel. Onze prijs is een momentopname. De acht hebben elk als ondernemer dit jaar één of meer bijzondere prestaties geleverd. Als blijk van waardering van collega-ondernemers zijn ze daarom uitverkoren. De jury’s hebben de loodzware taak om te beoordelen wie dat als beste heeft gedaan”, aldus De Reus.

De prestigieuze prijzen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven op dinsdag 10 januari 2017 uitgereikt door burgemeester Rik de Lange van de gemeente Duiven en Rob Gieling, die vorig jaar ondernemer van het jaar was. De startersprijs werd in 2015 gewonnen door Robert de Wit van Drukkerij Pronto-Print.



Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Café de Beloning - de Beloning Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Raedthuys Duiven Proeflokaal Duiven
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Brasserie Een Mooie Dag Ten Donkelaar Administratie & Advies Media Markt Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Europe Seals BV
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Spiegel & Reflex Duivens Nieuwsblad Intratuin Duiven Lift Products
visspecialist de laak ING Duiven Intratuin Duiven Dorigo Rosbag | Raamfolie en Reclame Grip accountants en adviseurs
Accountantskantoor Arnhem | Mulder Arnhem ICT@WORK Belastingadviesburo H. Elsinga hotelgieling
Rabobank