U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Annemarie van Gaal gastspreker bij MKB Duiven op woensdag 21 juli

Annemarie van Gaal gastspreker bij MKB Duiven op woensdag 21 juli

Geplaatst op 12 aug
35x bekeken
Annemarie van Gaal gastspreker bij MKB Duiven op woensdag 21 juli

Het bestuur van MKB Duiven presenteert met trots een optreden van gastspreker Annemarie van Gaal op woensdag 21 juli na onze jaarlijkse ledenvergadering. De ledenvergadering begint om 19.00 en Annemarie van Gaal rond 20.30 uur.

Plaats van handeling is zaal Gieling in Groessen.

 

Uiteraard worden alle geldende coronavoorschriften strikt nageleefd.

 

Bovendien heeft Gieling een groot buitenterras, waar het optreden van Annemarie van Gaal ook kan worden gevolgd op een groot LED-scherm, dat beschikbaar is gesteld door Promo Led Systems van onze collega Cem Aksoy.

Als de voortekenen niet bedriegen dan hebben we woensdag 21 juli met Annemarie van Gaal een van de beste gastsprekers van ons land momenteel.

 

Annemarie is in ieder geval een van de meeste gevraagde sprekers, omdat ze naam heeft gemaakt als ondernemer, investeerder, auteur en tv-persoonlijkheid.

 

Persoonlijk vind ik haar nu de beste columniste in ons land omdat ze het ondernemerssentiment in 2021 perfect aanvoelt en verwoordt.

 

Vorig jaar hadden we haar ook al gecontracteerd, maar corona…

 

We hebben haar toen geïnterviewd voor ons verenigingsblad MKB Nieuws en dat prachtige artikel kun je hier nog eens nalezen (de datum is achterhaald).

 

Vanaf nu kun je je aanmelden om haar optreden bij te wonen.

 

Introducés zijn zoals gebruikelijk welkom.

 

De komst van Annemarie van Gaal wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Arnhem en Omstreken.

 

We hebben er bewust voor gekozen om in coronatijd bij onze leden niet meerdere sponsors te zoeken zoals altijd wel gebruikelijk is.Terug naar overzicht