U bevindt zich hier: Home > Nieuws > De Kaastobbe en Car Service winnen Duivense ondernemersprijzen van 2019

De Kaastobbe en Car Service winnen Duivense ondernemersprijzen van 2019

Geplaatst op 1 jan
4x bekeken
De Kaastobbe en Car Service winnen Duivense ondernemersprijzen van 2019

‘MKB Duiven op z’n best’ gisteravond (donderdag 9 januari) in een bomvolle zaal Gieling in Groessen, waar zo’n 350 belangstellenden voor een fantastische entourage zorgden bij de ontknoping van de Duivense ondernemersprijzen van 2019.

Henk en Daniëlle Vuulink van De Kaastobbe en makers van de inmiddeld alom gewaardeerde ‘Duuvese kaes’ werden door de jury uitgeroepen tot Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van 2019.

De prijs voor de Spiegel & Reflex Duivense starter van 2019 werd toegekend aan Jan Brons en Edouard Poirrie, die in 2018 hun ondernemersdroom verwezenlijkten door op bedrijventerrein Nieuwgraaf met succes autobedrijf Car Service Duiven te beginnen.

De geëmotioneerde winnaars waren dolblij met hun prestigieuze prijzen.

De prijzen werden uitgereikt door waarnemend burgemeester Jacques Niederer (zijn eerste en enige optreden bij MKB Duiven maar wat een aardige man) en Ronald Gerressen, de Duivens ondernemer van het jaar 2018.

Henk en Daniëlle Vuulink ontvingen een kunstwerk van de Duivense kunstenaar Will Schropp.

Zijn collega Maarten van der Geest vervaardigde het kunstwerk voor Jan Brons en Edouard Poirrie, die tevens een trainingstraject ter waarde van 1500 euro in ontvangst mochten nemen van sponsor Spiegel & Reflex.

Het bestuur van MKB Duiven kijkt terug op een super geslaagde happening met alleen maar winnaars.

“De acht genomineerden zijn ondernemers die positiviteit uitstralen, die geloven in de toekomst en alle kansen benutten die ze krijgen om hun bedrijf verder tot bloei te laten komen.”

“Natuurlijk is het leuk om de winnaar te worden, maar het feit dat je genomineerd bent door je collega-ondernemers in onze gemeente, is een minstens even groot eerbetoon”, aldus voorzitter Theo de Reus in zijn nieuwjaarstoespraak.

Onze collega Marcel de Bont heeft de gehele avond prachtige foto’s gemaakt.

Je kan de foto's bekijken door op de link hieronder te klikken.

De foto's kan je downloaden met de bijbehorende PIN code en delen met vrienden, familie en sociale media.

Link: https://marceldebontfotografie.pixieset.com/mkb-duiven/

Download-PIN: 7227  Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten