U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Gastspreker Robert Doornbos is een topper

Gastspreker Robert Doornbos is een topper

Geplaatst op 11 jun
2x bekeken
Gastspreker Robert Doornbos is een topper

Voormalig formule 1-coureur en huidig tv-analist Robert Doornbos heeft onze hooggespannen verwachtingen voor zijn gastoptreden bij MKB Duiven volledig waargemaakt.

De lat lag direct hoog voor Doornbos en dat had hij te ‘danken’ aan de gloedvolle introductie van ons lid Peter van Minnen, die een gepassioneerd liefhebber is van de formule 1 en weet waarover hij het heeft.

Onze gastspreker was er door geïnspireerd, want hij wist het publiek in zaal Gieling op woensdag 15 mei van de eerste tot en met de laatste seconde te boeien met een wervelende show over het formule 1-circus.

Er waren meer dan 200 bezoekers en dat was veel meer dan we vooraf hadden verwacht vanwege de concurrentie van het voetbal.

Ook al ben je geen formule1-fan, het optreden was beslist de moeite waard.

Doornbos blikte met enthousiasme, humor en vooral een gezonde portie zelfspot terug op zijn eigen carrière als coureur en vertelde over zijn analistenwerk bij televisiezender Ziggo.

Natuurlijk ging zijn presentatie ook over de unieke prestaties van Max Verstappen, die er nu ook voor gezorgd heeft dat de Grand Prix van Zandvoort volgend jaar weer wordt gereden.

Als klap op de vuurpijl had Doornbos een  peperduur stuur van een formule 1-auto bij zich, waardoor iedereen zich op een stoeltje in Groessen met het stuur in de hand even ‘Max’ kon wanen.

Het fraaie boeket bloemen voor onze gast spreker was beschikbaar gesteld door ons lid Flowers.NL.

De heerlijke pasteitjes die werden geserveerd waren gemaakt door ons nieuwe lid Valentino Jacob van Pastechi2Go.

Zonder hulp van de volgende sponsors was de komst van Robert Doornbos naar MKB Duiven niet mogelijk geweest.

-Specialized Logistix Supply Chain BV

-Zaal Gieling Groessen

-Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV

-Nijland Autobedrijf Duiven

-Liemers Caravans BV

-Willems technisch adviesbureau

Sponsors geweldig bedankt dat jullie ons weer in staat hebben gesteld om zo’n topbijeeenkomst te houden.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank