U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Hanneke Vink: MKB Duiven door onstuimige groei gemanaged

Hanneke Vink: MKB Duiven door onstuimige groei gemanaged

Geplaatst op 31 mei
2x bekeken
Hanneke Vink: MKB Duiven door onstuimige groei gemanaged

MKB Duiven heeft tijdens de ledenvergadering secretaris Hanneke Vink uitgezwaaid. Zij is opgevolgd door Linda Hauwers. Voorzitter Theo de Reus bedankte Hanneke voor haar inspanningen.

“Met veel bravoure reageerde Hanneke Vink vijf jaar geleden op onze oproep om hulp bij het professionaliseren en gedeeltelijk uitbesteden van het secretariaat van MKB Duiven. Als managementassistente leek dat Hanneke een uitdagende job.”

“Tijdens ons kennismakingsgesprek werd ze steeds enthousiaster en ik zei op een gegeven moment ‘jij zou de perfecte nieuwe secretaris van MKB Duiven zijn”. Dat vond Hanneke gelukkig ook een briljant plan en opgelucht kon ik mijn collega-bestuursleden meldden dat de missie was geslaagd; we hebben een nieuwe secretaris!”

“De afgelopen jaren heeft Hanneke onmiskenbaar haar stempel gedrukt op het secretariaat van MKB Duiven. Dat was ook nodig want onze onstuimige groei bracht veel organisatorische werkzaamheden met zich mee, die ze uitstekend heeft gemanaged.”

“Maar niet alleen MKB Duiven was de afgelopen jaren volop in ontwikkeling. Ook Hanneke maakte met haar bedrijf Provobizz een positieve ontwikkeling door.”

“Haar aandachtsveld en werkterrein verruimden zich, ze eigende zich nieuwe bekwaamheden toe en van een -als ik het zo mag zeggen en dat is niet oneerbiedig bedoeld- secretariaatsbureau werd het Provobizz bedrijfsvoering en advies. Zaken die jou op het lijf zijn geschreven.”

De opdrachtgevers werden groter en je werkzaamheden intensiever. De laatste tijd zelfs in het buitenland. Ik dacht weleens waar haalt die power-vrouw de energie vandaan voor haar bedrijf, voor haar gezin, voor MKB Duiven, voor haar passie duiken en recentelijk voor gezinsuitbreiding met een hond.

“Maar tegelijkertijd werd ons ook duidelijk dat de werkzaamheden van Provobizz ‘nieuwe stijl’ niet meer aansloten bij jouw taak als secretaris. Daarom kwam jouw aankondiging om te stoppen als secretaris bij MKB Duiven eerlijk gezegd niet echt meer als een verrassing, jammer voor ons, maar logisch. Hanneke bedankt wat je voor MKB Duiven in turbulente groeitijden hebt betekend en heel veel succes met je verdere carrière.”Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank