U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Hatraco Rabobank De Liemers Duivense ondernemer van 2012; Ingo Bouman Spiegel & Reflex Duivense starter van 2012

Hatraco Rabobank De Liemers Duivense ondernemer van 2012; Ingo Bouman Spiegel & Reflex Duivense starter van 2012

Geplaatst op 11 jan
304x bekeken
Hatraco Rabobank De Liemers Duivense ondernemer van 2012; Ingo Bouman Spiegel & Reflex Duivense starter van 2012

De prijzen werden tijdens onze fantastische nieuwjaarsreceptie uitgereikt door burgemeester Henk Zomerdijk en Guido Pleiter, de Duivense ondernemer van 2011.

De burgervader stal de show door op humoristische wijze niet alleen de winnaar bekend te maken, maar ook zijn licht te laten schijnen over buurgemeente Zevenaar en de mogelijke gemeentelijke herindeling in de Liemers.

Hij deed dat echt subliem, ik kan het niet omschrijven, je had er bij moeten zijn. Vraag maar aan de ruim 300 gelukkigen onder ons die er wel waren. Noteer daarom nu alvast in je agenda: donderdag 9 januari 2014 nieuwjaarsreceptie MKB Duiven!

Hatraco handelt in ontstekingsmechanismen voor gasmotoren en is over de hele wereld actief. De directie van Hatraco wordt gevormd door Jan-Wouter Hasselaar en Martin Lammers. Afgelopen jaar werd op ’t Holland een tweede bedrijfspand in gebruik genomen voor een eigen productielijn. Hatraco heeft ook een vestiging in Moskou.

De kwaliteit van de producten en dienstverlening, de gerichtheid op innovatie, de durf om de vleugels uit te slaan en de groei in economisch moeilijke tijden waren voor de jury de belangrijkste overwegingen om de prijs aan Hatraco toe te kennen. De jury is ook vol lof dat Hatraco waar mogelijk medewerkers van de sociale werkvoorziening Presikhaaf inschakelt.

Ingo Bouman wordt door de jury geprezen voor zijn lef om uitgerekend in crisistijd een bouwbedrijf over te nemen. “Tijdens ons eerste overleg schreven we op: dat is zelfmoord”, aldus jurylid Rien Boskeljon bij de bekendmaking van de winnaar. “Maar Ingo heeft er een bloeiend bedrijf van gemaakt. Bovendien is Ingo constant bezig met visionaire ideeën over bouwen. Hierdoor maakt hij bouwen en verbouwen makkelijk en weer interessant voor mensen en bedrijven. Zelfs in deze tijd.”

Op onze website onder de kopjes ondernemer van het jaar en starter van het jaar vind je de juryrapporten, de prachtige bedrijfsfilms die Thiemo de Lange van de genomineerden heeft gemaakt en alle foto’s van de nieuwjaarsreceptie.



Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Café de Beloning - de Beloning Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Raedthuys Duiven Proeflokaal Duiven
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Brasserie Een Mooie Dag Ten Donkelaar Administratie & Advies Media Markt Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Europe Seals BV
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Spiegel & Reflex Duivens Nieuwsblad Intratuin Duiven Lift Products
visspecialist de laak ING Duiven Intratuin Duiven Dorigo Rosbag | Raamfolie en Reclame Grip accountants en adviseurs
Accountantskantoor Arnhem | Mulder Arnhem ICT@WORK Belastingadviesburo H. Elsinga hotelgieling
Rabobank