U bevindt zich hier: Home > Nieuws > In 2019 het succes van 2018 op z’n minst evenaren

In 2019 het succes van 2018 op z’n minst evenaren

Geplaatst op 1 jul
3x bekeken
In 2019 het succes van 2018 op z’n minst evenaren

Het bestuur van MKB Duiven wil succesjaar 2018 in 2019 op z’n minst evenaren. Aldus verwoordde voorzitter Theo de Reus tijdens de algemene ledenvergadering in zijn vooruitblik de missie voor 2019.

Het zal niemand van de onze leden verbazen dat het bestuur van MKB Duiven in 2019 met volle kracht doorgaat op de ingeslagen weg.

Geholpen door onze vijf commissies zorgen we als bestuur voor een gevarieerd, verbindend en inspirerend activiteitenprogramma, dat elke ondernemer in Duiven, Groessen en Loo tal van mogelijkheden biedt om in eigen dorp succesvol te netwerken.

Samen hebben we van MKB Duiven een hechte ondernemersfamilie én toonaangevende businessclub gemaakt.

Niet alleen zakelijk met duizenden banen, maar ook maatschappelijk zijn de leden van MKB Duiven begaan met het wel en wee van onze leefgemeenschap en dat moet zo blijven.

Thuis voelen

We zorgen er als MKB Duiven ook voor dat ondernemers zich thuis voelen in Duiven.

Nieuwe bedrijven die zich in Duiven vestigen bellen of bezoeken we regelmatig en dat wordt op prijs gesteld.

Dat is ook leuk om te doen of ze nu wel of geen lid worden.

Maar de aandacht die nieuwkomers direct van collega-ondernemers in de gemeente Duiven krijgen, voelt als een warm bad.

Van ons succes gaan we nog jaren genieten en de vruchten van plukken.

Dat betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten.

Ledenwerving

Een van de speerpunten blijft de ledenwerving, want de nieuwkomers zorgen voor nieuw elan en dynamiek in onze mooie vereniging.

Daarbij gaat het bij de nieuwe leden vaak om enthousiaste ondernemers, die met toewijding en daadkracht hun ondernemersdroom aan het verwezenlijken zijn en het is mooi als je ze daarbij kunt helpen.

Daarnaast is het natuurlijk van groot belang om al die nieuwe leden van de afgelopen anderhalf jaar ook vast te houden.

Daarom intensiveren we de contacten met onze leden.

Tijdens bijeenkomsten introduceren we een buddysysteem.

Waarbij het de bedoeling is dat nieuwe gezichten zoveel mogelijk aanspraak krijgen en na afloop tevreden naar huis gaan, want niets is leuker dan aandacht van collega-ondernemers, zeker als je nieuw en daardoor ook onwennig in het gezelschap bent.

De bestuursleden gaan zich daar intensief voor inzetten en we hopen dat al onze leden daar hun steentje aan gaan bijdragen.

Dat is trouwens niet alleen hartstikke leuk voor de nieuwkomers maar ook voor je zelf, doe het maar eens!

Telemarketing

We gaan ook telemarketing inzetten om leden gericht voor bepaalde bijeenkomsten uit te nodigen.

Dat doen we niet voor onszelf, maar voor de organisatoren van de bijeenkomsten die daar tijd en energie in hebben gestopt en dan is het voor hen leuk dat er zoveel mogelijk bezoekers zijn.

Daarnaast heeft onze nieuwe secretaris voorgesteld om middels een enquête onder de leden te polsen waar zij behoefte aan hebben.

Commissies

Steeds belangrijker wordt bij MKB Duiven het goed functioneren van de commissies, die het bestuur helpen bij het runnen van de club.

Dat is noodzaak want het is geen sinecure om als vrijwilligers een organisatie met meer dan 400 doorgaans mondige ondernemers aan te sturen.

De commissies worden bemenst door bevlogen leden, die graag een steentje bij willen dragen aan het succes van onze mooie vereniging.

Bovendien zijn de commissies een kweekvijver aan het worden voor nieuwe bestuursleden, want onze nieuwe secretaris Linda Hauwert is ook lid van de commissie B2B en ons nieuwe algemeen bestuurslid Rien Boskeljon is lid van de commissie onderwijs en arbeidsmarkt.

We hebben sinds kort ook een nieuwe commissie, de vijfde: kunst, natuur en cultuur onder leiding van bestuurslid Maarten van der Geest.

Steun

We hopen natuurlijk dat we dit jaar kunnen blijven rekenen op jullie steun.

Dat kan op vele manieren.

Door onze bijeenkomsten zoveel mogelijk te bezoeken (alles bezoeken lukt echt niet dat krijg ik zelfs niet meer voor elkaar).

Door lid te worden van een commissie, die past bij jou interesses en kwaliteiten.

Door als vrijwilliger een handje te helpen bij onze activiteiten.

Door als bedrijf een keer een activiteit die bij jou past te sponsoren.

Maar vooral door het MKB Duiven-gevoel uit te blijven dragen.

Want vergeet het niet en ik heb het al eerder gezegd: jullie zijn de ambassadeurs van MKB Duiven die voor die 400 hebben gezorgd en jullie zijn cruciaal bij de verdere groei en bloei van onze mooie vereniging.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank