U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Josée Veneklaas: Positief kritische inbreng zorgde voor nieuwe inzichten

Josée Veneklaas: Positief kritische inbreng zorgde voor nieuwe inzichten

Geplaatst op 31 mei
10x bekeken
Josée Veneklaas: Positief kritische inbreng zorgde voor nieuwe inzichten

MKB Duiven heeft tijdens de ledenvergadering afscheid genomen van bestuurslid Josée Veneklaas uitgezwaaid. Zij is opgevolgd door Rien Boskeljon. Voorzitter Theo de Reus prees Josée voor haar inzet en inbreng.

“Zes jaar geleden werd Josée Veneklaas algemeen bestuurslid van MKB Duiven. Er waren meerdere kandidaten en na gesprekken met alle kandidaten ging onze voorkeur uit naar Josée.”

“Josée is eigenaresse van Fysiotherapiepraktijk Fysio Fit de Liemers. Haar sportmedische achtergrond leek ons een mooie aanvulling op de overige bestuursleden, allemaal drukke ondernemers gefocust op zakelijke beslommeringen met weinig oog voor de human touch.”

“Die rol heeft Josée vanaf de eerste vergadering waargemaakt. Ze schuwde een kritische kanttekening niet, zoals het terugfluiten van de voorzitter als die weer eens te ver voor de troepen uitliep.”

“Maar haar positieve inbreng zorgde wel voor nieuwe inzichten, waardoor we ook met een andere, frisse blik naar onze plannen en activiteiten zijn gaan kijken.”

“Veel belangrijker is dat het tussen Josée en de andere bestuursleden klikte, voor een vrijwilligersorganisatie is dat van groot belang want je moet vooral plezier in je bestuurswerk houden.”

“Met verve heeft Josée de afgelopen jaren de nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Met veel inzet heeft ze twee commissies aangestuurd; eerst de commissie vrouw en business en daarna de commissie vitaliteit en welzijn.”

“Ook niet onvermeld mag blijven dat ze er een belangrijk steentje aan bij heeft gedragen dat onze vicevoorzitter Theo Gieling nog bestuurslid is. Want toen Theo van het dak afkukelde en in de kreukels lag, heeft fysiotherapeute Josée hem weer helemaal opgekalefaterd.”

“Bestuurslid zijn van MKB Duiven brengt verplichtingen met zich mee. Als maatschappelijk betrokken onderneemster is Josée zeer actief, bijvoorbeeld bij het Oncologie Netwerk Duiven en in de regio. Haar praktijk loopt ook uitstekend en daardoor moet ze keuzes maken.”

“Helaas voor ons heeft Josée daarom besloten een punt te zetten achter haar bestuurslidmaatschap van MKB Duiven. Maar daar valt mee te leven, want het Oncologie Netwerk Duiven en alle mensen die ze met het netwerk kan helpen, gunnen we een bevlogen bestuurslid en vrijwilligster als Josée van harte.”Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank