U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Juryrapport Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar 2021

Juryrapport Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar 2021

Geplaatst op 29 mrt
8x bekeken
Juryrapport Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar 2021

Wij kunnen er allemaal over meespreken, we hebben het allemaal al eens meegemaakt, wat het is en wat het betekent om een startende ondernemer te zijn. Ondernemen is voor veel mensen een droom. Je eigen tijd indelen en zelf bepalen welke klussen je aanneemt. Dat klinkt allemaal aanlokkelijk, maar is dat ondernemen echt zo ideaal? Wekelijks schrijven zich volgens cijfers van de KvK zo’n 4500 starters in. Bijna 30 procent stopt binnen een jaar en volgens het CBS haalt ongeveer 60 procent van de starters binnen de vijf jaar niet eens de eindstreep.

 

Het ondernemen begint allemaal met een idee, een visie of een passie. Maar wat veel starters helaas onderschatten, is dat er veel meer vaardigheden nodig zijn om een succesvolle ondernemer te zijn. Creativiteit, innovatie, visie, lef en doorzettingsvermogen zijn belangrijke pilaren tot het succes van een startende ondernemer. Maar ook hoe uniek hun product of dienst is en op welk vlak onderscheiden ze zich ten opzichte van hun concurrenten.

 

Wij als jury hebben bij de beoordeling van de startende ondernemer van het jaar 2021deze pilaren dan ook zwaar laten meewegen. We hebben werkelijk deze drie starters het vuur aan de schenen gelegd met tal van kritische vragen. Persoonlijk was ik zeer verrast over de professionaliteit van de drie genomineerden.

 

Beste genomineerden, eigenlijk zijn jullie allemaal winnaars… Lekker zo’n dooddoener hè? Jullie zullen wel denken: schiet nou maar op en noem de winnaar of winnares maar.

 

Veel passie, creativiteit, een sterk goed onderbouwde visie en veel aandacht voor klant beleving zijn de punten waarop de winnaar van de Spiegel en Reflex starter van 2021 zich wist te onderscheiden van de andere genomineerden.

 

“Life is short, smile while you still have teeth”

 

De Spiegel en Reflex starter van het jaar 2021 is geworden:

 

Daisy Janssen van Mondzorgpraktijk Duiven.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten