U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Kom naar de workshop ‘Netwerken hoe doe je dat nou?’ op dinsdag 5 februari

Kom naar de workshop ‘Netwerken hoe doe je dat nou?’ op dinsdag 5 februari

Geplaatst op 18 jan
1x bekeken
Kom naar de workshop ‘Netwerken hoe doe je dat nou?’ op dinsdag 5 februari

Van veel nieuwkomers horen we echter ook dat ze het best lastig vinden om te gaan ‘netwerken’, terwijl dat een belangrijke reden kan zijn om je aan te sluiten bij het unieke lokale ondernemersnetwerk van MKB Duiven.

Wij als bestuur van MKB Duiven stimuleren dat Duivense ondernemers zoveel mogelijk zaken met elkaar doen.

Maar hoe kom je tijdens onze bijeenkomsten op een leuke manier met elkaar in contact en hoe slaag je er daarna in om een collega-ondernemer voor je bedrijf te interesseren om samen zaken te gaan doen?

Dat laatste is één van de doelstellingen van MKB Duiven en daarom nemen we als bestuur het voortouw om iedereen te helpen om het fenomeen ‘netwerken’ onder de knie te krijgen.

Na al die jaren weten we eerlijk gezegd ook nog steeds niet precies wat de juiste aanpak is, maar onze ervaren netwerktijgers én collega’s Marc Peeters en Rien Boskeljon weten dat gelukkig wel!

Daarom hebben we Marc en Rien gevraagd om ons tijdens een workshop de fijne kneepjes van het netwerken bij te brengen.

Dat is niet alleen hartstikke interessant voor de vele nieuwkomers maar natuurlijk ook voor alle andere leden want Marc en Rien zorgen voor verrassende invalshoeken.

Kortom: we kunnen deze workshop bij iedereen van harte aanbevelen.

De workshop ‘Netwerken hoe doe je dat nou?’ is dinsdag 5 februari in de vergaderzaal van Hotel Gieling en begint om 20.00 uur.

Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen, dat je via de mail hebt ontvangen of door hier te klikken.

Ondernemers die geen lid zijn van MKB Duiven kunnen zich aanmelden via 0316-280682.

Deelname is gratis en na afloop brengen we het geleerde meteen in de praktijk tijdens de netwerkborrel.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank