U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Ledenvergadering MKB Duiven op 3 september is 100 procent coronaproof!

Ledenvergadering MKB Duiven op 3 september is 100 procent coronaproof!

Geplaatst op 27 aug
1x bekeken
Ledenvergadering MKB Duiven op 3 september is 100 procent coronaproof!

Volgende week donderdag 3 september, aanvang 20.00 uur, is de algemene ledenvergadering van MKB Duiven. Na afloop houden we een heerlijke wijnproeverij, waarbij de wijn die je proeft wordt gecombineerd met bijpassende amuses.

De wijnproeverij wordt verzorgd door Danielle Willems van De Wilde Wijnstok, vinoloog Dominique Verhaaf van wijnhandel Appeldoorn en Zalencentrum Gieling.

De ledenvergaderingen en de wijnproeverij worden in de grote zaal van Gieling gehouden.

Dat doen we natuurlijk omdat we dan alle ruimte hebben om aan de coronavoorschriften te voldoen en daar dan ook meteen zo min mogelijk last van hebben.

Je zit met vier personen aan een tafel, uiteraard op anderhalve meter afstand van elkaar en vanzelfsprekend wordt iedereen de gehele avond aan tafel bediend door de medewerkers van Gieling, hetgeen natuurlijk geen straf is.

De afgelopen tijd hebben we met MKB Duiven al twee bijeenkomsten gehouden die helemaal coronaproof waren: onze netwerk-ontbijtbijeenkomsten in brasserie Een Mooie Dag.

Je moet in het begin even wennen aan die regels (de brasserie is natuurlijk veel kleiner dan de grote feestzaal bij Gieling) maar het ging met twee keer dertig bezoekers fantastisch.

Vandaar dat we met een gerust hart groen licht hebben gegeven voor onze ledenvergadering.

Vooral ook om elkaar na een half jaar eindelijk weer eens te ontmoeten en natuurlijk is de ledenvergadering elk jaar een van de belangrijkste bijeenkomsten van MKB Duiven.

Vorige week heb je voor de ledenvergaderingen de officiële uitnodiging ontvangen van onze secretaris Linda Hauwert.

Omdat er nog niet zoveel aanmeldingen zijn, hebben we het vermoeden dat corona velen er van weerhoudt om te komen.

Dat is hartstikke jammer, want we laten niets aan het toeval over.

Vandaar mijn oproep om onze ledenvergadering te bezoeken.

Jouw komst is tevens een geweldige stimulans voor mijn collegabestuursleden, waarvan er zich drie zonder aarzelen herkiesbaar hebben gesteld voor een nieuwe termijn van vier jaar.

Ik ben er trots op dat ik mij (hopelijk ook na 3 september) voorzitter mag noemen van zo’n gedreven bestuur, dat zich het gehele jaar belangeloos inzet voor onze mooie vereniging.

Hetzelfde geldt voor de enthousiaste leden van onze inmiddels vijf commissies en wat dacht je van de vele vrijwilligers en sponsors op wie we altijd een beroep kunnen doen.

Dus komt allen.

Hierbij ontvang je nogmaals de agenda’s voor de buitengewone ledenvergadering met maar één agendapunt en de reguliere ledenvergadering.

Iedereen dient zich van tevoren wel aan te melden en de benodigde informatie te verstrekken in verband met de coronavoorschriften.

Met vriendelijke groet,

Theo de Reus, voorzitter MKB Duiven.Terug naar overzicht

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank