U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Maatschap Van Tilburg Duivense ondernemer van 2020, Cem en Emel Aksoy van Promo Led Systems Duivense starter van 2020

Maatschap Van Tilburg Duivense ondernemer van 2020, Cem en Emel Aksoy van Promo Led Systems Duivense starter van 2020

Geplaatst op 12 okt
48x bekeken
Maatschap Van Tilburg Duivense ondernemer van 2020, Cem en Emel Aksoy van Promo Led Systems Duivense starter van 2020

Hortensiakwekerij Van Tilburg is uitgeroepen tot de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense Ondernemer van het jaar 2020. Cem en Emel Aksoy met hun bedrijf Promo Led Systems mogen zich de Spiegel & Reflex Opleidingen Duivense starter van 2020 noemen.

De families Van Tilburg en Aksoy waren het stralende middelpunt van de uitreiking van de prestigieuze Duivense ondernemersprijzen van 2020, die normaal gesproken begin januari plaatsvindt. Wegens corona was dat negen maanden uitgesteld.

De winnaars en de zes andere genomineerden werden door collega-ondernemers geëerd tijdens een sfeervolle en zeer geslaagde bijeenkomst van MKB Duiven, die donderdag 9 september in Zaal Gieling in Groessen werd gehouden.

Burgemeester Huub Hieltjes zette voor het eerst sinds zijn benoeming in Duiven de ondernemer van het jaar in de schijnwerpers. De prijs voor de Duivense ondernemer van het jaar werd voor de zestiende keer overhandigd en de prijs voor de Duivense starter van het jaar voor de dertiende keer.

Maatschap Van Tilburg wordt gerund door Martien en Marian en hun zonen Marco en René. In het buitengebied van Groessen hebben zij sinds 1993 een hortensiakwekerij gevestigd waar per jaar 670.000 planten de deur uitgaan naar kwekers, tuincentra en winkels in de hele wereld.

“Als je er voor het eerst komt, weet je niet wat je ziet. Hortensia’s in alle soorten en kleuren zover het oog reikt; 3,7 hectare in kassen en 3,2 hectare in de buitenlucht”, citeerde Hieltjes het juryrapport. In drukke maanden werken er meer dan dertig medewerkers, waaronder een vaste groep met een Wajong-uitkering.

“De jury is onder de indruk van het doorzettingsvermogen en de manier waarop Maatschap Van Tilburg consequent en doelbewust werkt aan een steeds beter product met onder meer een transitie van werken met chemische naar biologische bestrijdingsmiddelen”, las Hieltjes voor uit het juryrapport.

Na de bekendmaking omhelsde moeder van Van Tilburg haar zonen. “Ik kan het niet geleuven, ik ben zo blij”, aldus de Groessense. De jury bestond uit de ondernemers Hans Willems en Wim Oosterman en journalist Pieter Copier.

De overige genomineerden waren Arthur en Angelien Mattijssen van Blokker Duiven, Theo Heebing van de gelijknamige kapsalon, Bas de Rijk van Car Vision en Han Goudswaard van H.van der Berg transport, verhuizingen, opslag en expeditie.

De genomineerden voor van de Duiven startersprijs waren Anne Aaldering van Huidkliniek Cosmed, Loes van Bemmel van Loes Jonkers Uitvaartverzorging en Cem Aksoy van Promo Led Systems. Laatstgenoemde werd de winnaar.

“Een ondernemer die met een dynamisch businessplan razendsnel heeft weten te schakelen na het door corona volledig wegvallen van de omzet. Met creatieve oplossingen heeft hij het bedrijf draaiende gehouden met zijn familie als zijn dreamteam”, aldus woordvoerder Marc Rosendahl van de jury, die verder bestond uit sponsor Rien Boskeljon en Henk en Daniëlle Vuulink, de Duivense ondernemers van het jaar 2019.

De winnaars ontvingen als prijs kunstwerken van de Duivense kunstenaars Will Schropp en Maarten van der Geest. De starter van het jaar mocht tevens een cheque ter waarde van 1500 euro in ontvangst voor een coachingstraject van hoofdsponsor Spiegel & Reflex Opleidingen.

Ook in 2021 houdt MKB Duiven weer ondernemersverkiezingen. Suggesties voor nominaties kunnen voorzien van een korte motivatie worden gemaild naar info@mkbduiven.nl. In aanmerking komen ondernemers die in 2021 met hun bedrijf een bijzondere prestatie (groot of klein) hebben verricht. Starters zijn maximaal drie jaar actief. Kandidaten moeten in de gemeente Duiven woonachtig zijn of er hun bedrijf hebben gevestigd.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten