U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Meld je aan als adviseur voor de MKB Duiven Helpdesk van het noodherstelfonds van de gemeente Duiven

Meld je aan als adviseur voor de MKB Duiven Helpdesk van het noodherstelfonds van de gemeente Duiven

Geplaatst op 16 nov
254x bekeken
Meld je aan als adviseur voor de MKB Duiven Helpdesk van het noodherstelfonds van de gemeente Duiven

MKB Duiven zoekt ondernemers die als adviseur lid willen worden van de MKB Duiven Helpdesk om collega’s met raad en daad bij te staan om hun bedrijf weer op de rit te krijgen of een ander bedrijfsvraagstuk op te lossen.

We hebben de helpdesk opgezet in het kader van het noodherstelfonds, waarmee de gemeente ondernemers te hulp schiet die getroffen zijn door de coronacrisis, de gevolgen van de oorlog in de Oekraïne, de inflatie, de energiecrisis of een andere crisis.

Het noodherstelfond bevat 125.000 euro. Het is bedoeld voor kleine ondernemers met maximaal tien fte. Die kunnen eenmalig een voucher van 1000 euro aanvragen. Er zijn honderd vouchers beschikbaar en wie het eerst komt, die het eerst maalt. Ondernemers kunnen sinds 1 oktober een beroep doen op het fonds.

Je kunt natuurlijk zelf of met je eigen adviseurs een aanvraag indienen, maar je kunt ook onze speciale helpdesk inschakelen. De adviseurs ondersteunen de ondernemers bij het bedenken van oplossingen voor hun bedrijf en het indienen van de aanvraag.

De helpdesk bestaat uit lokale adviseurs uit het netwerk van MKB Duiven. Adviseurs die hun diensten aanbieden hoeven geen lid te zijn van MKB Duiven. Alle knowhow in onze gemeente is welkom. Ons motto is niet voor niets ‘alleen samen komen we door de crisis’. Bovendien kopen we het liefst lokaal.

De hulp van de helpdesk is gratis. Maar de adviseurs hoeven het niet voor niets te doen want ze krijgen de eerste twee gesprekken van maximaal 1,5 uur betaald voor een tarief van 125,00 euro per uur.

Wie lid wil worden van de Helpdesk kan een mailtje sturen naar MKB Duiven (info@mkbduiven.nl) of even bellen met Theo de Reus: 0316 – 280 682. Wie meedoen met onze helpdesk komt op onze website te staan. We gaan zelf ook op zoek naar een adviseur als iemand ons om hulp/advies vraagt. Zo heeft mijn collega-bestuurslid Jeroen Willems op verzoek al advies uitgebracht.

Ondernemers kunnen ook zonder bemoeienis van de helpdesk een beroep doen op het fonds en een voucher aanvragen. Je hoeft ook geen lid van MKB Duiven te zijn om gebruik te maken van het fonds of de helpdesk.

De ‘regeling voucher voor kleine ondernemers gemeente Duiven’ wordt hier uitgelegd. In overleg met de gemeente Duiven hebben we als MKB Duiven deze week dit persbericht aan de media verzonden.

We hopen dat het noodherstelfonds lokale ondernemers te hulp kan schieten. Schroom niet om er gebruik van te maken, ik ben zelf ook met een aanvraag bezig.

Met vriendelijke groet,

Theo de Reus, voorzitter MKB Duiven.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Café de Beloning - de Beloning Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Raedthuys Duiven Proeflokaal Duiven
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Brasserie Een Mooie Dag Ten Donkelaar Administratie & Advies Media Markt Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Europe Seals BV
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Spiegel & Reflex Duivens Nieuwsblad Intratuin Duiven Lift Products
visspecialist de laak ING Duiven Intratuin Duiven Dorigo Rosbag | Raamfolie en Reclame Grip accountants en adviseurs
Accountantskantoor Arnhem | Mulder Arnhem ICT@WORK Belastingadviesburo H. Elsinga hotelgieling
Rabobank