U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Met MKB Duiven naar optreden van gastspreker Rico Verhoeven

Met MKB Duiven naar optreden van gastspreker Rico Verhoeven

Geplaatst op 1 jun
2x bekeken
Met MKB Duiven naar optreden van gastspreker Rico Verhoeven

Leden van MKB Duiven kunnen op dinsdag 25 juni om 15.30 in het GelreDome een presentatie bijwonen van de de zevenvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

Hij staat de laatste jaren zeer hoog op ons verlanglijstje als gastspreker voor MKB Duiven, maar we zijn er helaas niet in geslaagd de komst van de populaire vechtsporter Rico Verhoeven naar Duiven mogelijk te maken.

Daarom werden we onlangs aangenaam verrast door een uitnodiging van ING Bank regio Arnhem voor de leden van MKB Duiven om bij een bijzondere presentatie van Rico Verhoeven aanwezig te zijn.

Onder het motto ‘No pain, no gain’ vertelt de zevenvoudig wereldkampioen kickboksen wat hij allemaal moet doen en laten om zijn doelen te bereiken en om aan de top te blijven.

Rico is niet alleen een unieke topsporter maar ook zakelijk timmert hij nu al succesvol aan de weg.

De bijeenkomst wordt op dinsdag 25 juni gehouden in het GelreDome in Arnhem en begint om 15.30 uur.

Na het inspirerende verhaal van Rico gaan we samen met ondernemers van andere businessclubs in gesprek over diverse thema’s.

Het complete programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur inloop.

16.00 uur welkom door Michiel Wabeke, directeur ING Zakelijk Advies Arnhem Nijmegen.


16.10 uur gastspreker Rico Verhoeven, GLORY zwaargewicht wereldkampioen kickboksen.

17.00 uur korte pauze.

17.15 uur interactieve sessies met andere ondernemers.

18.15 uur netwerkborrel.

19.15 uur einde bijeenkomst.

Iedereen kan deze topbijeenkomst gratis bijwonen.

Je kunt je aanmelden via de volgende link:

Ik hoop dat velen gebruik maken van de uitnodiging die we te danken hebben aan onze unieke status van businessclub met meer dan 400 leden.

Het optreden van Rico is onderdeel van een zogeheten ‘BusinessBoost Connect bijeenkomst’ die ING organiseert om regionale ondernemers in een ontspannen sfeer met elkaar in contact te brengen.

De bank gebruikt het evenement natuurlijk ook om met bestaande klanten het contact te onderhouden en met potentiële nieuwe klanten contact te leggen.

Over Rico Verhoeven en het ING-evenement lees je alles in een artikel in de laatste uitgave van MKB Nieuws.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank