U bevindt zich hier: Home > Nieuws > MKB-verenigingen helpen starters met MKB Startversterker op 17 en 24 april

MKB-verenigingen helpen starters met MKB Startversterker op 17 en 24 april

Geplaatst op 1 mei
2x bekeken
MKB-verenigingen helpen starters met MKB Startversterker op 17 en 24 april

Om startende ondernemers te helpen, hebben MKB Duiven, Ondernemend Westervoort, MKB Zevenaar en Rabobank Arnhem en Omstreken de handen ineengeslagen. Het resultaat: de MKB Startversterker in de Liemers.

De MKB Startversterker bestaat uit twee avonden (17 en 24 april), beide van 19.00 tot 22.00 uur bij Zaal Gieling in Groessen.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor starters die net begonnen zijn of op het punt staan te beginnen.

Er is plaats voor maximaal dertig personen.

“Het is de bedoeling dat de deelnemers elkaar leren kennen, zodat ze meteen een netwerk opbouwen. Dat moet het niet te massaal zijn”, vertelt Nina Verrips (accountmanager MKB bij de Rabobank).

Om dezelfde reden geldt de aanmelding voor beide avonden.

Nina Verrips: “We willen dat deelnemers commitment tonen. De eerste avond is het nog een beetje aftasten. De tweede avond is er herkenning en ontstaat er echt verbinding. In de Betuwe, waar we vorig jaar al met dit concept hebben gewerkt, zag je dat starters ook na afloop contact hielden, onder andere via social media. Dat stimuleren we ook.”

De eerste Liemerse avond, op woensdag 17 april, staat in het teken van netwerken, pitchen en onlinemarketing.

Er zijn drie sprekers: Rien Boskeljon van Spiegel & Reflex Opleidingen, Marc Peeters van Peeters Trainingen en Diana van Kesteren van Mediaz Creatie|Communicatie. Rien en Marc zijn lid van MKB Duiven, Diana is lid van ondernemend Westervoort.

De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel.

De tweede avond, een week later op woensdag 24 april, is er een informele informatiemarkt over onderwerpen als bedrijfsadministratie, regelgeving en vergunningen.

Vertegenwoordigers van notaris-, accountants- en advocatenkantoren, de Kamer van Koophandel en gemeenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

“Bezoekers kunnen vragen wat ze willen. Bijvoorbeeld of je een bord in je tuin mag plaatsen als je een nagelstudio aan huis hebt, maar ook wanneer sprake is van verkapte loondienst als je hulp inhuurt bij opdrachten”, legt Nina Verrips uit.

Zij is beide avonden gastvrouw, maar de Rabobank staat zelf niet op de informatiemarkt. “Dat is een bewuste keuze, maar als starters bancaire vragen hebben, kunnen ze mij na afloop altijd even aanschieten.”

Aanmelden voor de MKB Startversterker in de Liemers (zie de flyer) kan tot vrijdag 5 april door een mail te sturen naar info@mkbduiven.nl of door te bellen met voorzitter Theo de Reus: (0316) 280 682.

Je hoeft geen lid te zijn van MKB Duiven of klant van de Rabobank.

Klik hier voor de flyer.Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Hauwert Advocatuur & Mediation Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Grip accountants en adviseurs Specialized Logistix Supply Chain BV
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Nijland Autobedrijf Duiven Ten Donkelaar Administratie & Advies Kartbaan Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Van essen
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Liemers Caravans BV Duiven Post Willems technisch adviesbureau Lift Products
Rabobank