Vorig jaar december hadden we voor onze jaarafsluiting een primeur: de unieke samenwerking tussen restaurant ’t Raedthuys en zaal Gieling.
Een combinatie die nodig was omdat het aantal bezoekers bij Michelinster-restaurant ’t Raedthuys te groot was geworden.
We schreven toen in de aankondiging al dat de samenwerking tussen restaurant ’t Raedthuys en zaal Gieling weleens een schot in de roos zou kunnen zijn.
En dat was het ook: een topavond, MKB Duiven op zijn best.
Het zal dan ook niemand verbazen dat we aan deze gouden combinatie voor de jaarafsluiting van dit jaar helemaal niets hebben veranderd.
Sterrenkok Hans den Engelsen en zijn team van ’t Raedthuys serveren als vanouds een voortreffelijk amusediner, dat in de keuken van Gieling wordt bereid.
Het team van Gieling doet in de zaal de rest.
Voeg daarbij onze nieuwe evenementsponsor ACDE Nederland en het moge duidelijk zijn dat je de jaarwisseling van 2023 simpelweg niet mag missen.
Onze jaarafsluiting begint om 18.00 uur met een aperitief.
Het diner begint om 19.00 uur.
Natuurlijk mag je ook later komen, dat is geen enkel probleem.
De bijeenkomst duurt tot 23.00 uur.
Voor een goede organisatie en voorbereiding van het diner moeten we uiteraard vooraf weten hoeveel gasten we mogen verwelkomen.
Meld je daarom zo snel mogelijk aan via de onderstaande button.
Zoals gebruikelijk zijn introducés ook van harte welkom.
De kosten van het diner zijn grotendeels voor rekening van de vereniging.
De eigen bijdrage is slechts 30 euro (ja echt, voor een exclusief Michelinsterdiner!) en daarvoor kun je tijdens de avond onze hoofdsponsor Joost Wassink bedanken.
Tot besluit enkele huishoudelijke mededelingen.
Bij binnenkomst moet je de verschuldigde eigen bijdrage voldoen.
Je kunt pinnen en je ontvangt van ons direct een kwitantie.
Met vriendelijke groet,
Theo de Reus, voorzitter MKB Duiven.