U bevindt zich hier: Home > Uitgelicht > Ook dit jaar zijn er weer excursies naar Dreamfields

Ook dit jaar zijn er weer excursies naar Dreamfields

Ook dit jaar zijn er weer excursies naar Dreamfields

Vorig jaar waren in een paar uur tijd de plaatsen vergeven voor onze exclusieve excursies naar Dreamfields. Daarom zijn we zeer verheugd dat festivalorganisator Matrixx ons onlangs liet weten dat we onze leden dit jaar de unieke excursies weer mogen aanbieden.

Je kunt je nog niet aanmelden, maar we vinden het al wel zeer interessant om dit goede nieuws alvast met jullie te delen. Dreamfields is dit jaar op zaterdag 6 juli. Het is met 35.000 bezoekers het grootste dagevenement in de Liemers.

De excursies zijn waarschijnlijk op donderdag 4 juli. Vorig jaar waren we met zestig bezoekers te gast die in groepjes van twintig een boeiende rondleiding kregen over het grote festivalterrein. De excursie wordt aangeboden aan de leden van MKB Duiven en Ondernemend Westervoort.

Hoe we dat precies gaan doen, moeten we nog regelen met Matrixx, want de belangstelling zal groot zijn. Maar we kunnen niet onbeperkt in groepjes over het festivalterrein lopen waar op dat moment nog volop bouwverkeer is en nog honderden mensen aan het werk zijn met het bouwen van de podia en het aanleggen van alle faciliteiten.

We vinden het als bestuur van MKB Duiven geweldig dat Matrixx de moeite neemt om op het voor hun zeer hectische moment (twee dagen voor het festival) gastheer te zijn van de Liemerse mkb-ondernemers. Echt top.

Matrixx wil geen vergoeding hebben voor de excursies, maar wel een goede relatie met het mkb-bedrijfsleven in de Liemers. Dreamfields trekt namelijk 60 tot 70 procent van de bezoekers uit de driehoek Arnhem - Zutphen – Doetinchem.

In ruil hebben wij aangeboden om een beetje reclame te maken bij vooral mkb-ondernemers in de Liemers voor een nieuwe service van Dreamfields. Het gaat om kaarten voor een groot VIP Deck bij het hoofdpodium (mainstage). Via de site van Dreamfields.nl zijn VIP-tafel te koop voor 185 euro per persoon. Deze kaart heet ‘Diamond VIP-tafel’ en biedt vier tot tien personen de ‘ultieme Dreamfields-ervaring’. Die bestaat uit:

- perfect zicht op de mainstage,

- VIP-parking,

- aparte entree,

- VIP-toiletten,

- VIP-kluisjes,

- flessenservice en bediening aan tafel,

- fingerfood gedurende de dag,

- welkomstdrank een fles champagne (Moët & Chandon Ice Imperial),

- vanaf het VIP Deck kun je ook de rest van het festivalterrein bezoeken.

De samenwerking tussen ondernemend de Liemers en Dreamfields is ook een uitvloeisel van het feit dat de Liemerse Nieuwsbladen (uitgever van Duivens Nieuwsblad, Westervoorts Nieuwsblad en Zevenaars Nieuwsblad) mediapartner zijn geworden van Dreamfields.Aankomende activiteiten

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van activiteiten van MKB Duiven

Café de Beloning - de Beloning Gieling Groessen Websites MKB Duiven KP Design Raedthuys Duiven Proeflokaal Duiven
Pronto Print SNS Bank Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud BV Welling Rabobank
Brasserie Een Mooie Dag Ten Donkelaar Administratie & Advies Media Markt Duiven De Reus communicatie & Publiciteit Europe Seals BV
Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie Spiegel & Reflex Duivens Nieuwsblad Intratuin Duiven Lift Products
visspecialist de laak ING Duiven Intratuin Duiven Dorigo Rosbag | Raamfolie en Reclame Grip accountants en adviseurs
Accountantskantoor Arnhem | Mulder Arnhem ICT@WORK Belastingadviesburo H. Elsinga hotelgieling
Rabobank